Sfeclă și morcov tort este un lactate gratuite și vegetariene rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 293 calorii. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, germeni de grâu, sfeclă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Paștele eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Sfeclă de sfeclă și morcov, Latkes de morcovi și sfeclă, și Supă De Sfeclă De Morcovi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Combinați făina, zahărul brun, stafidele, nuca de cocos, germenii de grâu, tărâțele de grâu, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Tărâțe De Grâu
Germeni De Grâu
Scorțișoară
Nucă De Cocos
Stafide
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Bateți uleiul vegetal și ouăle împreună într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Se amestecă amestecul de ulei, morcovii și sfecla în amestecul de făină până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Sfeclă
Făină Pentru Toate Scopurile
Ulei De Gătit
6
Se toarnă aluatul în vasul de copt pregătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când centrul tortului revine la atingere, aproximativ 1 oră.