O porție conține 316 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 64 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, sfeclă, ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Supă Poloneză De Sfeclă Rece (Chcodnik), Supă Poloneză De Sfeclă Răcită (Chlodnik) # SundaySupper, și Tort Polonez Cu Miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, bateți zahărul, sfecla, uleiul, ouăle, ciocolata și vanilia până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La Picior
Sifonada De Frunze De Kale
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; bateți treptat în amestecul de zahăr până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Se toarnă într-un 10-in uns și făinat. tigaie cu tub canelat.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se coace la 350 de minute pentru 45-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Pentru îngheț, într-un castron mare, bateți untul și zahărul până devin pufoase. Bate vanilia. Bateți treptat în lapte, câte 1 lingură pe rând, până se omogenizează. Frost de sus și părți de tort. Puneți la frigider resturile.