Tort De Sfeclă Bundt
Tortul Bundt de sfeclă este un fără lactate rețetă cu 16 porții. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 250 de calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de praf de copt, sfeclă purificată, chipsuri de ciocolată semidulce fără lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Bundt Cu Sfeclă De Ciocolată, Red Devil Sfeclă Bundt Tort, și Tort Bundt Cu Sfeclă De Ciocolată Cu Adevărat Sănătos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F (190 buc. C, sau marca de gaz 5) și ungeți ușor o tavă Bundt.
Într-un bol de amestecare, cremă împreună ulei și zahăr brun.
Adăugați sfeclă, chipsuri de ciocolată topită și vanilie și amestecați bine.
Într-un castron separat, combinați făina, praful de copt și sarea.
Se adaugă la amestecul de sfeclă umedă și se amestecă până se combină.
Se toarnă în tigaia Bundt pregătită și se coace timp de 45 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată.
Se răcește în tigaie timp de 10 minute înainte de a se scoate pe un suport de sârmă. Se răcește complet. Înainte de servire, praf cu zahăr de cofetari și blat cu afine, dacă doriți.
Sfatul Bucătarilor Plini De Compasiune
Rezervați 1/4 cană (55 g) din sfecla pur și simplu (sau pur și a patra sfeclă) pentru a crea o glazură roșie/roz sau ganache, folosind zahărul cofetarilor și untul nondairy, cum ar fi Earth Balance. Pentru o ganache, folosiți apa în care ați gătit sfecla pentru a subția toppingul. Pentru îngheț, pufați folosind un mixer manual.
De la masa vegană: 200 de rețete de neuitat pentru a distra fiecare oaspete cu fiecare ocazie de Colleen Patrick-Goudreau. Text copyright 2009 de Colleen Patrick-Goudreau. Fotografie Alimentară de Glenn Scott Photography. Folosit cu permisiunea Fair Wind Press.