Tort De Semințe De Mac German

Tortul german de semințe de Mac ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 57 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 321 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare europeană. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână semințe de mac, zahăr, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Chewy migdale mac semințe Granola Baruri (lamaie mac Semințe de variație prea), Mini Cupcakes de nucă de cocos câștigătoare cu crustă de semințe de Mac, umplutură de stafide Muscat și glazură de pătrunjel cu nucă de cocos prăjită, caramele de in și semințe de Mac și trandafiri organici, și Tort De Semințe De Mac (Cu Conținut Scăzut De Grăsimi).
Instrucțiuni
Unt și făină-praf o tigaie decorativă de 10 inci.
Într-un castron mic, amestecați semințele de mac, laptele de unt și extractul de migdale.
Într-un castron adânc, bateți albușurile de ou cu un mixer la înălțime până se spumează. Continuați să bateți și adăugați treptat 1/4 cană de zahăr. Bateți până când albii țin vârfuri rigide și strălucitoare.
Într-un alt castron, folosind bătăi nespălate, bateți 1 cană unt și 1 1/2 căni zahăr la viteză mare până când este ușor și pufos.
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți până se amestecă bine. Se amestecă amestecul de semințe de mac.
Se amestecă 2 1/2 căni de făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu și sare.
Adăugați ingrediente uscate în aluat; bateți încet pentru a amesteca.
Se amestecă la viteză medie.
Îndoiți albușurile bătute până se amestecă.
Se amestecă 1/4 cană de zahăr și scorțișoară.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaie.
Se presară cu jumătate din amestecul de scorțișoară.
Adăugați aluatul rămas și presărați cu amestecul de scorțișoară rămas. Ținând un cuțit vertical, trageți lama prin aluat în jurul tubului.
Coaceți în cuptorul 350 doar până când tortul se întoarce când este apăsat ușor în Centru, 1 până la 1 1/4 ore.
Se răcește în tigaie 15 minute. Inversați tortul pe o farfurie.