Tort de semințe de mac cu glazură portocalie
Tort de semințe de mac cu glazură portocalie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 589 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați sarea, zahărul cofetarilor, zahărul și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Tort De Semințe De Mac, Tort De Semințe De Mac, și Tort De Semințe De Mac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor și făinați două tigăi rotunde de tort de 8 inci. Într-un castron mic, amestecați făina, semințele de mac, praful de copt, sarea și buzduganul; deoparte.
Într-un castron mare, cremă împreună 1 cană de unt și 1 cană de zahăr până la pufos. Bateți ouăle, pe rând, apoi adăugați coaja de portocală rasă și 1 linguriță de vanilie. Se amestecă amestecul de făină, bătând la viteză mică, până se amestecă bine. Împărțiți în mod egal în 2 tigăi de tort rotunde unse și făinoase de 8 inci.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 până la 30 de minute. Lăsați straturile de tort să se răcească, apoi împărțiți fiecare strat în jumătate orizontal.
Puneți cele 4 straturi de tort împreună cu aproximativ 1/3 cană de umplutură întinsă între fiecare strat.
Întindeți părțile laterale (nu partea de sus) a tortului cu umplutura rămasă. La frigider.
Întindeți glazura răcită deasupra tortului și garnisiți cu bucle de coajă de portocală. Păstrați tortul în frigider.
Combinați zahărul cofetarului, 3/4 cană de unt, 2 gălbenușuri de ou și 1 lingură de vanilie. Bateți la viteză medie mare până când este ușor și pufos (aproximativ 2 până la 3 minute).
Pentru a face glazura: într-o cratiță, combinați sucul de portocale, 2 linguri de zahăr, amidon de porumb și coaja de portocală. Gatiti la foc mediu, amestecand constant, pana cand amestecul se ingroasa si ajunge la fierbere. Se lasă deoparte să se răcească înainte de a se întinde peste tort.