Tortul de rom portocaliu ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 690 calorii, 9g de proteine, și 35g de grăsime per portie. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, zară, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, Tort de portocale fără ouă cu glazură portocalie (tort Vegan), și Tort de lămâie sau portocală (tort Citron ou tort portocaliu) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
În castron mare de unt mixer electric crema, 1 cana de zahar si coaja de portocala si lamaie pana pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Roșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ouă, pe rând, și bateți după fiecare până se amestecă bine. La viteză mică adăugați amestecul de făină alternativ cu zară. Îndoiți nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
4
Întindeți aluatul uniform într-o tigaie unsă cu tub de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Coaceți în centrul preîncălzit 350 grade F (175 grade C) cuptor aproximativ 55-60 minute sau până când alege introdus în centrul iese curat, tort se micsoreaza usor din părțile laterale ale tigaie și suprafață arcuri înapoi atunci când este apăsat ușor cu degetul. Se răcește ușor tigaia pe raft. În cratiță se amestecă sucurile, rămânând 1 cană de zahăr și romul; se aduce la fierbere, apoi se toarnă cu grijă peste tort în tigaie. Se răcește, se acoperă; lăsați să stea în tigaie o zi sau două înainte de servire.