Tort de recoltare Cu struguri și sirop Sangiovese

Tort de recoltare Cu struguri și sirop Sangiovese
Recolta tort cu struguri și sirop Sangiovese ar putea fi doar desert pe care il cautati. O porție conține 382 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Smitten Kitchen ' s Harvest pui fript cu struguri, măsline și rozmarin, Penne all ' Arrabbiata (Penne picant) cu noua stație Lewis Sangiovese, și Tort De Recoltare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
2
Unt și făină o tigaie cu arc de 9 inci. Într-un castron mic, bateți făina cu sarea și praful de copt. Într-un castron mare, bateți ouăle cu zahărul granulat până la galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, OptionalFrisca Si Pupituri De Ciocolata In Miniatura, Optional
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Bateți laptele, uleiul de măsline, untul topit, coaja de lămâie, coaja de portocală și vanilia. Îndoiți amestecul de făină, urmat de 1 1/2 căni de struguri. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
StruguriStruguri
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Coaceți tortul timp de 15 minute. Punctați partea superioară a tortului cu restul de 1/2 cană de struguri și coaceți timp de aproximativ 40 de minute mai mult, până când un tester de tort introdus în centru iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Transferați tortul într-un suport, îndepărtați cu grijă inelul și lăsați să se răcească la temperatura camerei.
6
Între timp, într-o cratiță mare, fierbeți sucul de struguri la foc mare până se reduce la 1 cană, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De StruguriSuc De Struguri
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
7
Lăsați siropul de struguri să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
8
Scoateți tortul de pe bază și transferați-l pe un platou de servire. Pudrați blatul cu zahăr de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
9
Tăiați tortul în pene și serviți, trecând siropul de struguri la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StruguriStruguri
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista