Tort De Recoltare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Harvest Cake. Această rețetă face 21 de porții cu 666 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 141 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cidru de mere, scorțișoară măcinată, nuci pecan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Recoltare De Grădină, Tort De Recoltare Cu Ciocolată, și Tort De Recoltare De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați o tigaie rotundă de 9 inci și una de 8 inci.
Într-un castron mare, bateți 1 cutie de amestec de tort, 1 cană de cidru de mere, 1/3 cană de unt, 3 ouă, 1/4 linguriță de scorțișoară și 1/8 linguriță de nucșoară cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuire castron ocazional. Se amestecă 2 linguri de ghimbir și 1/2 cană de nuci pecan.
Coaceți și răciți conform instrucțiunilor de pe cutie Pentru runde de 9 inci și 8 inci.
Între timp, așezați cana de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de căni de brioșă de dimensiuni obișnuite. Faceți aluat de tort conform instrucțiunilor de mai sus, folosind amestecul de tort rămas, cidru de mere, unt, ouă, scorțișoară și 1/8 linguriță de nucșoară. Se amestecă ghimbirul și nucile pecan rămase. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Coaceți conform instrucțiunilor de pe cutie pentru cupcakes. Se răcește 10 minute în tigăi; scoateți din tigăi în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă 1/4 linguriță de nucșoară în fiecare recipient de glazură. Umpleți și înghețați straturile de tort cu glazură, plasând stratul de 9 inci pe fund.
Scoateți paharele de copt din hârtie din 9 cupcakes. Aranjați 5 cupcakes cu susul în jos deasupra tortului (tăiați stratul subțire din blaturi cu cuțit zimțat, dacă este necesar, pentru a face blaturile plate). Frost părți și vârfuri. Centrați 3 cupcakes cu susul în jos pe primul strat de cupcakes; părți și vârfuri de îngheț.
Așezați 1 cupcake cu susul în jos deasupra; îngheț.
Decorați tortul cu bomboane. Strângeți glazura de decorare verde prin vârful de desen pentru a face viță de vie. Înghețați și decorați cupcakes-urile rămase cu bomboane sau înfășurați și înghețați pentru o altă utilizare. Păstrați tortul acoperit slab.