Tort de păcat de ciocolată cu cremă Espresso

Tort de păcat de ciocolată cu cremă Espresso
Tortul de păcat de ciocolată cu cremă Espresso este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 426 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați fructe de pădure, ouă, cremă espresso și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 15%. Rețete similare sunt Espresso de ciocolată și tort cremă Pops, Tort de ciocolată centrat pe moale cu înghețată Espresso, și Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso.

Instrucțiuni

1
Topiți ciocolata și untul deasupra unui cazan dublu peste apă fierbinte, fără fierbere, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
2
Scoateți din căldură; rece.
3
Combinați ouăle și zahărul într-un castron mare. Bateți la viteză medie cu un mixer electric până se amestecă bine. Adăugați treptat ciocolată răcită, bătând la viteză mică până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se toarnă aluatul într-o tigaie rotundă de tort cu unt, căptușită cu hârtie de ceară, de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
5
Așezați tigaia pentru tort într-o tigaie mare de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
6
Adăugați apă caldă la tigaie puțin adâncă la adâncimea de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți la 350 timp de 55 de minute. Opriți cuptorul; lăsați să stea în cuptor încă 50 de minute sau până când este setat.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți tigaia de tort din Baia de apă și răciți tortul complet în tigaie pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 2 ore. Slăbiți marginile tortului cu o spatulă și răsturnați tortul pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Se taie în pene, și țeavă sau lingura Crema Espresso pe partea de sus. În partea de sus, cu fructe de padure amestecate și crengi de menta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe MixteBoabe Mixte
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista