Tort de păcat de ciocolată cu cremă Espresso
Tortul de păcat de ciocolată cu cremă Espresso este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 426 calorii, 6g de proteine, și 30g de grăsime. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați fructe de pădure, ouă, cremă espresso și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 15%. Rețete similare sunt Espresso de ciocolată și tort cremă Pops, Tort de ciocolată centrat pe moale cu înghețată Espresso, și Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso.
Instrucțiuni
Topiți ciocolata și untul deasupra unui cazan dublu peste apă fierbinte, fără fierbere, amestecând până se omogenizează.
Scoateți din căldură; rece.
Combinați ouăle și zahărul într-un castron mare. Bateți la viteză medie cu un mixer electric până se amestecă bine. Adăugați treptat ciocolată răcită, bătând la viteză mică până la amestecare.
Se toarnă aluatul într-o tigaie rotundă de tort cu unt, căptușită cu hârtie de ceară, de 9 inci.
Așezați tigaia pentru tort într-o tigaie mare de mică adâncime.
Adăugați apă caldă la tigaie puțin adâncă la adâncimea de 1 inch.
Coaceți la 350 timp de 55 de minute. Opriți cuptorul; lăsați să stea în cuptor încă 50 de minute sau până când este setat.
Scoateți tigaia de tort din Baia de apă și răciți tortul complet în tigaie pe un suport de sârmă. Acoperiți și răciți 2 ore. Slăbiți marginile tortului cu o spatulă și răsturnați tortul pe o farfurie de servire.
Se taie în pene, și țeavă sau lingura Crema Espresso pe partea de sus. În partea de sus, cu fructe de padure amestecate și crengi de menta.