Tort De Pâine Cu Nucă De Morcov
O porție conține 612 calorii, 11g de proteine, și 19g de grăsime. Dacă $1.03 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tortul de pâine cu nucă de morcov ar putea fi un remarcabil fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână praf de copt, morcovi, ulei de canolan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort De Pâine Cu Smochine Și Nuci, Verbena Cu Lămâie-Tort De Pâine Cu Nucă, și Tort de pâine de morcovi cu glazură de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți cuptorul la 350 F. Pulverizați două tigăi de pâine de 9 pe 5 inci cu spray antiaderent și praf cu făină. Căptușiți fundul tigăilor cu pergament.
Cerneti faina, scortisoara, ghimbirul, sarea, bicarbonatul de sodiu si praful de copt intr-un bol mediu.
Bateți ouăle într-un castron mare.
Adăugați uleiul de canola, zahărul și vanilia și bateți energic până se combină bine.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă și amestecați cu o lingură de lemn până când se combină. Se amestecă nucile.
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite și coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul pâinilor iese curată, 50 până la 60 de minute. Răciți prăjiturile în tigăi pe un suport timp de 20 de minute, apoi întoarceți-le și lăsați-le să se răcească complet.