Tort de prune glazurat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu prune glazurate. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 301 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ouă, prune mov, cassis și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune, Tort de prune-porumb cu Sorbet de prune, și Cârnați Glazurați Cu Prune.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Ungeți o formă de arc de 23 cm, baza de linie cu hârtie rezistentă la grăsime și ungeți hârtia. Înjumătățiți, pietruiți și feliați prunele.
Bateți untul și zahărul (minus lingura suplimentară) până devin palide. Bateți ouăle, apoi coaja. Cu mixerul la foc mic, bateți în făină și lapte. Se amestecă migdalele și lingura în formă.
Așezați feliile de prune deasupra aluatului, suprapunându-le în cercuri.
Se presara cu zahar in plus si se coace timp de 55 de minute-1 oră.
Lăsați-l să se răcească în cutie timp de 15 minute.
Scoateți tortul din tablă și stați pe un suport. Într-o tigaie mică, topiți jeleul de coacăze roșii cu cassis și 2 lingurițe de apă până se reduce la o glazură siropoasă, aproximativ 5 minute.
Ungeți jeleul topit peste tot tortul. Va părea mult, dar o glazură groasă arată bine. Lăsați să se stabilească înainte de servire (cel mai bine consumat în termen de 2 zile).
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "