Tort De Prune De Modă Veche

Tort De Prune De Modă Veche
Tortul de Prune de modă veche este un vegetarian rețetă cu 1 porții. Pentru $11.68 pe portie, această rețetă acoperă 75% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67g de proteine, 289g de grăsime, și un total de 5310 calorii. 102 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr, lapte bătut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este super. Încercați Tort De Prune, Tort Cu Cremă De Rom Cu Prune, și Tort De Prune Bundt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină Bundt sau tigaie tub.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, sifonul, sarea, ienibaharul, scorțișoara și nucșoara. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-un castron mare, combinați uleiul, ouăle și 1 1/2 cană de zahăr. Bateți 2 minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați amestecul de făină, alternând cu 1 cană de zară, începând și terminând cu ingrediente uscate. bateți bine după fiecare adăugare. Se amestecă prunele, nucile pecan și 1 1/4 linguriță de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Prune UscatePrune Uscate
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
5
Se toarnă în bundt sau tub tigaie unsă și făinată și se coace la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră sau până când o scobitoare iese curată când este introdusă în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Faceți găuri mari și adânci în tortul fierbinte și turnați toppingul în găuri și deasupra tortului puțin câte puțin, oferindu-i timp să se înmoaie.
7
Pentru topping: în cratiță, la foc mediu, gătiți unt, 3/4 cană zară, sirop de porumb și 1 1/2 cană zahăr până se topesc zahărul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Se ia de pe foc și se adaugă 2 lingurițe de vanilie și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate73
Revista