Tort De Porumb Cooky
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați tortul de porumb Cooky. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 340 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr de cofetărie, scorțișoară măcinată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Porumb Dulce, și Tort De Porumb Dulce.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 13x9 inch.
Combinați porumbul crem cu zahărul alb și 1/2 cană de zahăr brun închis. Se amestecă ouăle și uleiul.
Combinați praful de copt, făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara măcinată.
Adăugați nucile și stafidele.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de porumb și amestecați până se combină.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 35 de minute.
Lăsați tortul să se răcească complet, apoi înghețați.
Pentru a face glazură: aduceți untul și 1/2 cană de zahăr brun închis la fierbere.
Adăugați smântâna grea și zahărul cofetarilor.
Se amestecă până la consistența glazurii.
Adăugați mai mult zahăr de cofetărie, dacă este necesar. Utilizați pentru a prăji tortul răcit.