Tort De Porumb Cooky

Tort De Porumb Cooky
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați tortul de porumb Cooky. Această rețetă vegetariană servește 15 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 340 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de zahăr de cofetărie, scorțișoară măcinată, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 20%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort De Porumb Dulce, și Tort De Porumb Dulce.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 13x9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Combinați porumbul crem cu zahărul alb și 1/2 cană de zahăr brun închis. Se amestecă ouăle și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun închisZahăr Brun închis
Porumb CremăPorumb Cremă
Zahăr GranulatZahăr Granulat
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Combinați praful de copt, făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară MăcinatăScorțișoară Măcinată
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
4
Adăugați nucile și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
NuciNuci
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de porumb și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PorumbPorumb
6
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Lăsați tortul să se răcească complet, apoi înghețați.
9
Pentru a face glazură: aduceți untul și 1/2 cană de zahăr brun închis la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun închisZahăr Brun închis
GlazuraGlazura
UntUnt
10
Se ia de pe foc.
11
Adăugați smântâna grea și zahărul cofetarilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă GreaCremă Grea
12
Se amestecă până la consistența glazurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
13
Adăugați mai mult zahăr de cofetărie, dacă este necesar. Utilizați pentru a prăji tortul răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră

Echipamente

DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista