Tort De Porumb Condimentat
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul condimentat cu făină de porumb ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 366 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, făina de porumb, laptele și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Încercați Tort De Porumb, Tort de lămâie-porumb cu fructe de pădure și smântână, și Tort De Porumb Cu Sirop De Rozmarin, Pere Braconate Și Cutie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer la viteză medie, bateți untul și zahărul până se omogenizează bine.
Adăugați ouă, pe rând, bătând pentru a se amesteca bine după fiecare adăugare. Bateți în lapte și vanilie.
Într-un alt castron, amestecați făina, făina de porumb, praful de copt, scorțișoara, cuișoarele, cardamomul și sarea.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt și bateți la viteză medie doar până se omogenizează bine.
Întindeți nivelul aluatului într - o tigaie de pâine de 8 pe 4 1/2 inci cu unt și făină.
Coaceți într-un cuptor de 325 până când tortul este auriu deasupra și începe să tragă din părțile laterale ale tigaiei, 60 până la 70 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft timp de aproximativ 15 minute, apoi se răstoarnă tortul din tigaie, se pune în poziție verticală pe raft și se lasă să se răcească complet, aproximativ 1 oră. Pentru a servi, tăiați în felii.