Tort De Portocale Morcov-Mandarină
Această rețetă servește 15 și costă 74 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, amestec de tort de vanilie aurie, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), Tort Cu Portocale Mandarine, și Tort Cu Portocale Mandarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mediu, amestecați morcovii și nuca de cocos cu 3 linguri din amestecul de tort uscat. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort rămas, uleiul, apa, scorțișoara, ienibaharul, ouăle și portocalele cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional. Se amestecă morcovii și nuca de cocos.
Coaceți 41 până la 46 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză la viteză medie până când este netedă și cremoasă. Se amestecă glazura până se amestecă bine.
Întindeți glazura peste tort.
Presărați cu nuci pecan (sau deasupra cu segmente suplimentare de mandarină chiar înainte de servire). La frigider cu 30 de minute înainte de servire. A se păstra acoperit la frigider.