Tortul cu portocale, curmale și nuci ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 37 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, curmale, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Bare de alimentare pentru Date și piulițe, Tort Cu Nuci De Curmale Portocalii, și Tort Portocaliu Cu Nuci.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti glazura, combinați 1/4 cană zahăr și 1/4 cană apă într-o cratiță; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/3 cana (aproximativ 1 1/2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc; se amestecă lichiorul. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)
3
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru a pregăti tortul, combinați 1 cană de zahăr și ouă într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză mare până când este gros și palid. Bateți în 1 cană de apă, coajă, suc și ulei. Se amestecă pesmet, nuci, curmale și sare; lasa sa stea 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Date
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Bateți albușurile cu un mixer la viteză mare până se formează vârfuri moi folosind bătăi curate și uscate. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr rămasă, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Se amestecă un sfert din amestecul de albuș de ou în aluat. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou rămas în aluat. Puneți ușor amestecul într-o tavă de copt de 13 x 9 inch acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor. Pierce partea de sus a tort cu un pick de lemn.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Ungeți glazura peste tortul cald. Se răcește pe un suport de sârmă 2 ore.