Tortul portocaliu este un lacto ovo vegetarian rețetă cu 8 porții. Acest desert are 479 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 43 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați zahăr auriu, ouă, cub de zahăr dur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Tort de portocale, Tort de mure cu burniță portocalie, și Tort de portocale și rozmarin.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul, tapetați conservele și faceți buretele exact așa cum este descris în rețeta 'merge bine cu', adăugând pur și simplu coaja de portocală la amestecul de burete.
Pentru ploaie, zdrobiți aproximativ cuburile de zahăr cu suc de portocale până când absorb sucul și devin noroioase. Pentru umplutură, bateți crme frache până se înțepenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilor
Sugestie De Servire: Pahar De Modă Veche Sau Rock, Răcit.
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3
Se întinde peste unul dintre bureți, apoi se întinde pe celălalt cu caș portocaliu și se sandwich cele două împreună. Se pune lingura peste burniță și se servește.
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.