Tort De Portocale
Această rețetă servește 16. O porție conține 158 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 14 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de cremă de brânză, ouă, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de portocale de sânge cu glazură de coajă de portocală, Tort De Portocale, și Tort de portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 325 F. cu generozitate grăsime și ușor făină 10 - sau 12-Cupa canelat tub tort pan, sau spray cu spray de copt cu faina.
Într-un castron mediu, bateți amestecul de tort, laptele, crema de brânză, coaja de portocală și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 1 minut, răzuirea bolului în mod constant, apoi la viteză medie 2 minute.
Coaceți 38 până la 44 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 15 minute. Întoarceți tigaia cu susul în jos pe raftul de răcire sau pe placa de servire rezistentă la căldură; scoateți tigaia. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Așezați tortul pe farfuria de servire; se presară cu zahăr pudră. Păstrați tortul acoperit slab.