Tort de porc măcinat cu ou sărat (Haam Daan Ju Yoke Beng)
Tort de porc măcinat cu ou sărat (Haam Daan Ju Yoke Beng) este un fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 529 calorii, 35g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, ou și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 72%. Încercați Burgeri de curcan sau carne de porc măcinată, Penang Hokkien Mee (creveți tăiței / har Meen / Mee jugul / ????), și Vina-și fără Jug Curried Ouă Deviled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Separați albul oului sărat de gălbenuș. Puneți albul cu o lingură într-un castron mic sau amestecați într-un robot de bucătărie. Împărțiți gălbenușul în patru bucăți și dați deoparte.
Într-un castron mediu rezistent la căldură, amestecați împreună carnea de porc măcinată, albușul sărat, oul obișnuit, sosul de soia, zahărul, sarea, piperul și laptele folosind mâinile. Laptele va face textura mai fină.
Se lasă să stea 15 minute la marinat. În gătitul chinezesc, acesta este cel mai bun moment pentru a pregăti restul felurilor de mâncare pentru masă și pentru a începe să gătiți orez.
Luați bucățile de gălbenuș de ou sărat și împingeți-le în carnea de porc. Neteziți partea superioară a cărnii de porc până când este plată și uniformă. Aranjați floretele de broccoli în jurul marginii exterioare a cărnii.
Așezați vasul într-un abur sau într-o oală mare, cu câțiva centimetri de apă în el. Setați la foc mediu-mic. Aburiti pana cand carnea se rumeneste pe tot parcursul, aproximativ 30 de minute.
Serviți cu orez. Gălbenușul este cea mai râvnită parte a felului de mâncare. Rați-l cu atenție! Este foarte sărat, așa că cel mai bine este să mănânci gălbenușul un pic tid la un moment dat cu o mușcătură mai mare de carne, amestecată cu o gură de orez.