Tort De Poke Cu Budincă De Lămâie
Lemon Pudding Poke Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 30 și costă 21 de cenți pe porție. O porție conține 116 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Un amestec de albușuri de ou, apă, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Budinca Poke Tort, Tort Ușor De Poke Cu Budincă, și Banana Budinca Poke Tort.
Instrucțiuni
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe pkg. pentru tava de copt de 13x9 inci, folosind albușurile, apa și uleiul.
Scoateți din cuptor. Imediat poke găuri în jos prin tort la partea de jos a tigaie cu mâner rotund de lingura de lemn. (Sau, faceți găuri cu un paie de băut din plastic, folosind mișcarea de rotire pentru a face găuri mari.) Găurile trebuie să fie la intervale de 1 inch.
Se toarnă laptele într-un castron mare.
Adăugați amestecuri uscate de budincă. Bateți cu sârmă 2 min. Turnați imediat aproximativ jumătate din amestecul subțire de budincă uniform peste tortul cald și în găuri pentru a face dungi.
Lăsați amestecul de budincă rămas să stea până se îngroașă ușorse termină. Lingură deasupra tortului, învârtindu-se până la tortul "îngheț".
Dați la frigider cel puțin 1 oră sau până când este gata de servit.
Tăiați în 24 de pătrate. A se păstra la frigider.