Tort de piper negru cu gutui înăbușit
Această rețetă vegetariană servește 1 și costă $1.13 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 283 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de gutui, zahăr, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Deget Lickin ' Bun Compot Gutui Desert, Tort Cu Piper Negru, și Tort De Ardei Negru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Ungeți și făinați mucegaiul kuglehopf; pus deoparte. Într-un bol de amestecare, cremă împreună untul și zaharurile. Pe rând, adăugați ouăle și amestecați bine. Bate în vanilie. Cerneti impreuna ingredientele uscate si condimentele. Adăugați alternativ ingredientele uscate și zeama în amestecul de unt și ouă.
Se toarnă aluatul în matriță și se coace timp de 1 oră sau până când tortul se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei.
Se răcește în tigaie timp de 10 minute. Răsturnați tortul pe o farfurie de servire și desfaceți-l.
Pentru gutuiul înăbușit: curățați, miez și tocați aproximativ gutuiul.
Așezați fructele într-o cratiță mică din aluminiu și aruncați cu sucul de lămâie, zahărul și apa din cană.
Se adaugă scorțișoara, se pune la foc mic și se acoperă. Se fierbe la foc mic, amestecând din când în când, până când fructul începe să dea suc și să se înmoaie.
Se servește cald cu tortul.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;