Tort de piersici și unt
Piersicile și tortul cu unt ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 800 de calorii, 4G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 16. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 60 de fani. Mergeți la magazin și ridicați nectarul de piersici, culoarea alimentelor cu gel roz, piersica și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Piersici prăjite cu cremă de unt Ricotta și pesmet, Peach Cake ~ Peaches n ' Cream Cake, și Tort cu piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cuptorul de căldură la 350 F. fundurile de grăsime și laturile de 3 (8-sau 9-inch) Tigăi rotunde cu scurtare; ușor făină. În castron mediu, amestecați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea; pus deoparte.
Așezați feliile de piersici în recipientul blenderului. Capac; se amestecă aproximativ 30 de secunde sau până se omogenizează.
Se toarnă 1 cană de piersici piure într-un castron mic; se amestecă nectarul de piersici, 2 lingurițe de vanilie și coaja de portocală. Rezervați piureul rămas pentru glazură.
Într-un castron mare, bateți 1 cană de unt cu mixer electric la viteză medie 30 de secunde. Adăugați treptat zahăr granulat, aproximativ 1/4 cană odată, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți 2 minute mai mult.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. La viteză mică, adăugați alternativ amestecul de făină, aproximativ o treime la un moment dat, și amestecul de piersici, aproximativ jumătate la un moment dat, bătând doar până la amestecare.
Se toarnă 2 căni de aluat în fiecare tigaie.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 40 de minute.
Pentru umplere, într-un castron mare, bateți 1 cană de unt cu mixer electric la viteză medie până la crem. Bateți în 4 căni de zahăr pudră la viteză mică, câte 1 cană odată, până se omogenizează. Bateți în 2 linguri piure de piersici rezervat și 1/2 linguriță vanilie.
Așezați un strat de tort pe placa de tort, cu partea superioară în sus.
Întindeți 2/3 cană de umplutură deasupra. Se acoperă cu al doilea strat, partea superioară în jos; se întinde cu umplutură de 2/3 cană. Sus cu stratul rămas, partea superioară în sus. Partea subțire de îngheț și partea superioară a tortului cu umplutura rămasă; pus deoparte.
Într-un castron mare, bateți restul de 2 căni de unt cu mixerul electric la viteză medie până când este cremos. Bateți în restul de 8 căni de zahăr pudră la scăzut, aproximativ 1 cană la un moment dat. Bateți în 4 linguri piure de piersici rezervat, 1 linguriță de vanilie și culoarea alimentelor până la omogenizare și culoarea dorită a piersicii.
Umpleți sacul de decorare prevăzut cu vârf mare de stea deschis (deschidere de 1/2 inch). Începând cu aproximativ 1 1/2 inci de la marginea de jos a tortului, faceți centrul florii de rozetă strângând glazura într-un cerc strâns. Continuați să faceți cercuri concentrice în jurul centrului, pentru a face floarea de aproximativ 3 inci în diametru. Face flori pentru a acoperi partea de tort, eșalonarea sus și în jos în jurul tort. Faceți flori deasupra tortului și completați spații deschise cu linii ondulate.