Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați piersicile și tortul cu cremă. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 350 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Dacă aveți piersici, amestec de prăjituri, ouă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 67 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de piersici și cremă, Tort de piersici și cremă, și Tort de piersici și cremă de cafea pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți sau pulverizați fundul numai a două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci. Rezervați 8 felii de piersici pentru garnitură; acoperiți și refrigerați. În blender sau robot de bucătărie, așezați piersicile rămase. Acoperi; se amestecă până se face piure. Rezervați 1/4 cană de piersici amestecate pentru umplere; acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cuptor
2
Într-un castron mare, bateți piersicile amestecate rămase, amestecul de tort, uleiul, 1/4 cană frișcă și ouăle cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Amestec De Tort
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Se toarnă în tigăi.
4
Coaceți runde de 8 inci 31 până la 36 de minute, runde de 9 inci 26 până la 33 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; îndepărtați cu grijă din tigăi în rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Cuțit
5
Într-un castron mic, amestecați 1/4 cană de piersici amestecate și 1/4 cană de conserve de piersici până la amestecare. Puneți deoparte pentru umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Piersici
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Într-un castron mediu, bateți zahărul pudră, untul, lichiorul și doar suficient din cele 2 până la 4 linguri de frișcă cu lingură sau mixer electric la viteză mică până se omogenizează și se întinde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Frișcă
Lichior
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
7
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire.
8
Întindeți umplutura de piersici peste strat până la 1/4 inch de margine. Sus cu al doilea strat, cu partea rotunjită în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
9
Într-un castron mic, amestecați 3 linguri de conserve de piersici; conservă cu grijă lingura în jurul marginii superioare a tortului, permițând unora să stropească în jos. Chiar înainte de servire, tăiați feliile de piersici rezervate pe lungime în jumătate; așezați deasupra tortului. A se păstra ușor acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De Piersici
Conservă
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate