Tort De Picnic Cu Ananas
Tortul de picnic cu ananas este un vegetarian rețetă cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 393 calorii. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, unt, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Tort De Picnic Cu Ciocolată, Tort De Picnic Cu Ciocolată, și Tort De Picnic Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 320 grade F (160 grade C). Ungeți și așezați un strat de hârtie cerată într-o tigaie de 9x13 inci. Unt și făină stratul de hârtie cerată.
Amestecați făina, zahărul alb, ananasul, bicarbonatul de sodiu, ouăle, 1 cană de nucă de cocos și 1 cană de nuci împreună într-un bol.
Se toarnă aluatul în tava de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tortul se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute.
Lăsați să se răcească aproximativ 15 minute în tigaie; rulați un cuțit în jurul marginii tortului pentru a slăbi din tigaie. Flip pe raft de răcire.
Bateți untul, crema de brânză, zahărul cofetarilor și extractul de vanilie împreună într-un bol până când sunt ușoare și cremoase. Înghețați tortul răcit. Se acoperă cu aproximativ 1/2 cană de nuci tocate și 1/2 cană de nucă de cocos mărunțită.