Tort De Petrecere Sportivă
Tort petrecere sport ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 129 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 28 de cenți pe porție. Un amestec de culori alimentare, glazură pufoasă bătută, amestec de prăjituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Tricou Sport, Băutură Sportivă" Herbisport", și Cum se face o băutură sportivă de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină.
Faceți și coaceți tortul conform instrucțiunilor de pe cutie pentru tigaie de 13x9 inci. Se răcește 10 minute; scoateți din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Pentru o manipulare mai ușoară, refrigerați sau congelați tortul timp de 30 până la 60 de minute sau până când este ferm.
Între timp, nuanțați 2 1/4 căni de glazură cu culoarea alimentelor, după cum doriți pentru culoarea tricoului echipei preferate. Tint 1/2 Cupa glazura după cum doriți pentru numele echipei și numere.
Scoateți tortul din congelator. Folosind cuțitul zimțat, tăiați tortul de sus rotunjit la suprafața plană; așezați tortul tăiat cu fața în jos pe placa de tăiere.
Așezați partea scurtă a tortului spre dvs. Poke scobitoare în tort la un punct de 4 inci de sus și 1 inch de la marginea exterioară, pe ambele părți. Puneți scobitoarea în tort în partea de jos, la 1 inch de marginea exterioară, pe ambele părți.
Tăiați piesa de 1x8 inci (marcată cu scobitori) de la marginea exterioară a fiecărei părți.
Tăiați fiecare bucată în jumătate transversal, formând bucăți de 4 (1x4 inci).
Tăiați gaura gâtului din partea de sus a tortului.
Pe tavă, așezați cea mai mare bucată de tort. Folosind o cantitate mică de glazură de culoare jersey, atașați 2 bucăți mici dreptunghiulare pe fiecare parte a vârfului tortului pentru a prelungi mânecile. Înghețați cu un strat subțire de glazură pentru a sigila în firimituri. Refrigerați sau congelați 30 până la 60 de minute pentru a seta glazura.
Înghețați întregul tort cu glazură de culoare jersey. Țeavă alte glazura de culoare pe tort pentru a crea numele echipei, numere și tricou tapiterie. Depozitați ușor acoperit.