Tort De Pesmet Cu Unt Brun-Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de pesmet cu unt-smântână maro. Această rețetă face 30 de porții cu 158 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Pesmet Cu Smântână Cu Unt Brun, Tort de cafea cu unt brun, ghimbir și smântână, și Tort de cafea cu smântână cu glazură de unt brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați untul cu zahărul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea și procesați până când amestecul formează firimituri mici.
Transferați pe o farfurie și apăsați în aglomerări de 1/2 inch. Se dă la frigider timp de 15 minute, până când este ferm.
Într-o cratiță mică, gătiți untul la foc moderat până când solidele se rumenesc, 5 minute. Răzuiți imediat untul și solidele într-un castron puțin adânc și congelați până când sunt ferme, dar nu tari, 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 35
Pulverizați o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de copt și tapetați fundul cu hârtie pergament. Pulverizați hârtia. Într-un castron, bateți făina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și nucșoara. Răsturnați untul brun ferm în vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu paleta.
Adăugați zahărul și bateți la viteză moderată până când este ușor și pufos, 5 minute.
Adăugați ouăle și vanilia și bateți până se omogenizează. Lucrând în 3 adaosuri alternative, bateți ingredientele uscate și smântâna, răzuind vasul ocazional.
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și împrăștiați firimiturile deasupra.
Coaceți în centrul cuptorului timp de 45 de minute, până când tortul este auriu și o frigăruie introdusă în centru iese curată.
Scoateți inelul și transferați tortul pe o farfurie. Îndepărtați hârtia de pe fundul tortului înainte de servire.