Tort De Pesmet Cu Unt Brun-Smântână

Tort De Pesmet Cu Unt Brun-Smântână
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați tortul de pesmet cu unt-smântână maro. Această rețetă face 30 de porții cu 158 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, bicarbonat de sodiu, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort De Pesmet Cu Smântână Cu Unt Brun, Tort de cafea cu unt brun, ghimbir și smântână, și Tort de cafea cu smântână cu glazură de unt brun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați untul cu zahărul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea și procesați până când amestecul formează firimituri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Transferați pe o farfurie și apăsați în aglomerări de 1/2 inch. Se dă la frigider timp de 15 minute, până când este ferm.
3
Într-o cratiță mică, gătiți untul la foc moderat până când solidele se rumenesc, 5 minute. Răzuiți imediat untul și solidele într-un castron puțin adânc și congelați până când sunt ferme, dar nu tari, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pulverizați o tigaie cu formă de arc de 9 inci cu spray de copt și tapetați fundul cu hârtie pergament. Pulverizați hârtia. Într-un castron, bateți făina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și nucșoara. Răsturnați untul brun ferm în vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu paleta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Spray De CoptSpray De Copt
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Ardei Copt și Arpagic SuplimentarArdei Copt și Arpagic Suplimentar
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați zahărul și bateți la viteză moderată până când este ușor și pufos, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
7
Adăugați ouăle și vanilia și bateți până se omogenizează. Lucrând în 3 adaosuri alternative, bateți ingredientele uscate și smântâna, răzuind vasul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
VanilieVanilie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și împrăștiați firimiturile deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți în centrul cuptorului timp de 45 de minute, până când tortul este auriu și o frigăruie introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
10
Lasă să se răcească.
11
Scoateți inelul și transferați tortul pe o farfurie. Îndepărtați hârtia de pe fundul tortului înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista