Tort De Pere Proaspete

Tort De Pere Proaspete
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul proaspăt cu pere ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 392 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ouă, sare kosher, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Tort De Pere Proaspete, Tort De Pere Proaspete, și Tort De Pere Și Ghimbir Proaspăt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350. Ungeți o tigaie cu tub de 10 inci și praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Combinați 3 căni de făină, praf de copt, bicarbonat de sodiu, 1/2 linguriță de scorțișoară și sare kosher într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Se amestecă 1/3 cană de zahăr cu restul de 1/2 linguriță de scorțișoară și 2 linguri de amestec de făină într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Adăugați pere într-un castron mare și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
5
Bateți untul într-un castron mare la viteză medie cu un mixer electric până devine cremos. Bateți treptat în restul de 2 căni de zahăr și continuați să bateți până când este ușor și pufos. Răzuiți părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Răzuiți părțile laterale ale bolului. Bateți treptat amestecul de făină rămas cu mixerul la viteză mică până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Adăugați suc de portocale și extracte; bate până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
8
Puneți o treime din aluat în tigaia pregătită și neteziți fundul. Se acoperă cu jumătate de pere, păstrând marginile aluatului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Întindeți un alt strat de aluat și acoperiți cu perele rămase. Se acoperă cu aluatul rămas pentru a acoperi perele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
10
Coaceți 1 oră 5 minute până la 1 oră 15 minute sau până când tortul se rumeneste și o culegere de lemn introdusă în centru iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Transferați într-o grătar și lăsați să se răcească 1 oră. Rulați un cuțit în jurul marginilor tigaiei și tubului Central. Inversați pe o farfurie. Praf cu zahăr pudră, dacă doriți.* În scopuri de testare, am folosit sweet Starkrimson pear, disponibil din iulie până în februarie.**
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
4 Lingurite Nuci Tocate4 Lingurite Nuci Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Scoateți ouăle din frigider și puneți-le într-un castron timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista