Pear-Pecan tort cu susul în jos este un vegetarian desert. Această rețetă face 4 porții cu 704 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, pere de bosc, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Pere Cu Capul În Jos, Tort De Pere Cu Capul În Jos, și Tort De Pere Cu Capul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți interiorul unui aragaz lent rotund de 5 litri, apoi tapetați-l complet cu o foaie mare de folie și ungeți folia. Porniți aragazul la un nivel scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Presărați untul tăiat și zahărul brun peste folia din aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Adăugați perele, aranjându-le într-un cerc, tăiate în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
4
Amestecați făina, nucile pecan, făina de porumb, praful de copt, scorțișoara, nucșoara și sarea într-un bol mare. În vasul mare al unui mixer, bateți untul înmuiat și zahărul granulat la viteză mică până când tocmai se amestecă. Măriți viteza la mare și bateți până când este ușor și pufos, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, aproximativ 5 minute. Bateți ouăle, pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Cu mixerul la viteză mică, bateți ingredientele uscate în amestecul de unt în două loturi, alternând cu laptele și începând și terminând cu ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se amestecă la viteză medie doar până când aluatul este neted.
7
Răspândiți peste pere în aragazul lent. Drapați prosoape de hârtie peste partea superioară a aragazului lent (fără a atinge tortul) pentru a preveni scurgerea condensului pe tort. Acoperiți și gătiți la foc mic până când prăjitura se fixează și părțile se rumenesc, aproximativ 3 ore. Opriți aragazul și lăsați tortul să se odihnească aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Ridicați tortul de folie și așezați-l pe un suport pentru a se răci. Răsturnați cu grijă pe un platou și îndepărtați folia.