Pear-Pecan tort cu susul în jos este un vegetarian desert. Această rețetă face 4 porții cu 704 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, pere de bosc, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Pere Cu Capul În Jos, Tort De Pere Cu Capul În Jos, și Tort De Pere Cu Capul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Ungeți interiorul unui aragaz lent rotund de 5 litri, apoi tapetați-l complet cu o foaie mare de folie și ungeți folia. Porniți aragazul la un nivel scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
2
Presărați untul tăiat și zahărul brun peste folia din aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Adăugați perele, aranjându-le într-un cerc, tăiate în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
4
Amestecați făina, nucile pecan, făina de porumb, praful de copt, scorțișoara, nucșoara și sarea într-un bol mare. În vasul mare al unui mixer, bateți untul înmuiat și zahărul granulat la viteză mică până când tocmai se amestecă. Măriți viteza la mare și bateți până când este ușor și pufos, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, aproximativ 5 minute. Bateți ouăle, pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
1 1/3 Cană Melasă
Hârtie De Orez
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Cu mixerul la viteză mică, bateți ingredientele uscate în amestecul de unt în două loturi, alternând cu laptele și începând și terminând cu ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se amestecă la viteză medie doar până când aluatul este neted.
7
Răspândiți peste pere în aragazul lent. Drapați prosoape de hârtie peste partea superioară a aragazului lent (fără a atinge tortul) pentru a preveni scurgerea condensului pe tort. Acoperiți și gătiți la foc mic până când prăjitura se fixează și părțile se rumenesc, aproximativ 3 ore. Opriți aragazul și lăsați tortul să se odihnească aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
8
Ridicați tortul de folie și așezați-l pe un suport pentru a se răci. Răsturnați cu grijă pe un platou și îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional