Tort De Pere-Pecan Cu Susul În Jos

Tort De Pere-Pecan Cu Susul În Jos
Pear-Pecan tort cu susul în jos este un vegetarian desert. Această rețetă face 4 porții cu 704 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, pere de bosc, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tort De Pere Cu Capul În Jos, Tort De Pere Cu Capul În Jos, și Tort De Pere Cu Capul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Ungeți interiorul unui aragaz lent rotund de 5 litri, apoi tapetați-l complet cu o foaie mare de folie și ungeți folia. Porniți aragazul la un nivel scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Creveți SotațiCreveți Sotați
2
Presărați untul tăiat și zahărul brun peste folia din aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Adăugați perele, aranjându-le într-un cerc, tăiate în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Amestecați făina, nucile pecan, făina de porumb, praful de copt, scorțișoara, nucșoara și sarea într-un bol mare. În vasul mare al unui mixer, bateți untul înmuiat și zahărul granulat la viteză mică până când tocmai se amestecă. Măriți viteza la mare și bateți până când este ușor și pufos, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar, aproximativ 5 minute. Bateți ouăle, pe rând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Cu mixerul la viteză mică, bateți ingredientele uscate în amestecul de unt în două loturi, alternând cu laptele și începând și terminând cu ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se amestecă la viteză medie doar până când aluatul este neted.
7
Răspândiți peste pere în aragazul lent. Drapați prosoape de hârtie peste partea superioară a aragazului lent (fără a atinge tortul) pentru a preveni scurgerea condensului pe tort. Acoperiți și gătiți la foc mic până când prăjitura se fixează și părțile se rumenesc, aproximativ 3 ore. Opriți aragazul și lăsați tortul să se odihnească aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
8
Ridicați tortul de folie și așezați-l pe un suport pentru a se răci. Răsturnați cu grijă pe un platou și îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
9
Se servește cu frișcă, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
10
Fotografie de Kana Okada
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista