Tort de pere-nuc cu sirop de miere-portocaliu

Tort de pere-nuc cu sirop de miere-portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de pere-nuc cu sirop de miere-portocală. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 18 și costă 36 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 269 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați anason, zahăr, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort Meyer Cu Lămâie Și Nucă Cu Sirop De Miere, Karithopita (tort grecesc cu nuci și ulei de măsline cu sirop de portocale), și Plăcintă cu pere, nuci și sirop de arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit; praf cu 2 linguri de făină. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Așezați zahărul și ouăle într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când sunt groase și palide (aproximativ 3 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
4
Lingurați ușor 3 căni de făină în căni de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
5
Combinați făina, praful de copt, anasonul, sarea și scorțișoara, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
ScorțișoarăScorțișoară
AnasonAnason
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Combinați coaja, 1/2 cană suc, ulei și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
SucSuc
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Adăugați amestecul de făină în amestecul de ouă alternativ cu amestecul de suc, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă după fiecare adăugare doar până se combină. Se amestecă pere și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SucSuc
PerePere
OuăOuă
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți la 375 timp de 55 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 15 minute; slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă sau un cuțit metalic îngust.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
TigaieTigaie
10
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tigaiei pentru tort; răsturnați cu grijă tortul pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
11
Pentru a prepara siropul, combinați mierea și 2 linguri de suc într-o cratiță mică la foc mediu. Gatiti 2 minute, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
SucSuc
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
12
Periați siropul cald deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Revista