Tortul cu pere glazurat cu Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 430 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 90 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, pere bartlett, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tort De Pere Caramel, Tort de budincă cu pere și afine Caramel, și Tort cu strat de pere de ciocolată cu glazură de Caramel.
Instrucțiuni
1
Aruncați împreună pere și 1 lingură de zahăr; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere
Zahăr
2
Bateți ouăle, 2 căni de zahăr și uleiul la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Combinați făina, sarea și bicarbonatul de sodiu și adăugați la amestecul de ouă, bătând la viteză mică până la amestecare. Îndoiți pere, nuci pecan tocate și extract de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Bucăți De Pecan
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Pere
Sare
Ouă
4
Se toarnă aluatul într-o tigaie Bundt de 10 inci unsă și făinată.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
5
Coaceți la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți din tigaie și stropiți glazura de Caramel peste tortul cald.