Tortul cu pere de tigaie este un vegetarian desert. O porție conține 406 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, ghimbirul măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort De Tigaie Cu Ghimbir-Pere, Tort De Tigaie Cu Scorțișoară-Zahăr Cu Pere, și Tort De Tigaie Cu Pere De Arțar Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 F și aranjați un suport în mijloc.Topiți 1 băț de unt într-o tigaie din fontă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați zahărul brun și ghimbirul tocat și gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul clocotește, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Așezați perele tăiate cu fața în jos în tigaie, aranjându-le într-un cerc cu capetele tulpinii îndreptate spre centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și ghimbirul măcinat într-un castron mare pentru a aera și rupe orice bulgări; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Praf De Ghimbir
Hârtie De Orez
Prune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Așezați bățul rămas de unt și zahăr granulat în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu un accesoriu pentru palete. Bateți cu viteză medie până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute. Opriți mixerul și răzuiți paleta și părțile laterale ale bolului cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați ouăle și vanilia și bateți la viteză medie până se încorporează, aproximativ 1 minut. Opriți mixerul și răzuiți paleta și părțile laterale ale bolului cu spatula de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
8
Adăugați o treime din amestecul de făină rezervat, întoarceți mixerul la scăzut și amestecați până când făina este doar încorporată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Adăugați jumătate din lapte și amestecați până se încorporează. Continuați cu amestecul de făină rămas și laptele, alternând între fiecare și terminând cu făina, până când toate ingredientele sunt încorporate și netede. Opriți mixerul, scoateți vasul și amestecați cu mâna orice dungi de făină rămase, asigurându-vă că răzuiți fundul vasului.Puneți aluatul peste pere și neteziți-l într-un strat uniform, lăsând aproximativ o margine de 1/2 inch de la marginile tigaiei (aluatul poate să nu acopere total perele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Jumătăți De Pere în Sirop
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Coaceți până când partea superioară și marginile tortului se rumenesc și un tester de tort sau o scobitoare introdusă în centru iese curat (testați mai multe pete pentru că puteți lovi o pere), aproximativ 30 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Transferați tigaia într-o grătar și lăsați-o să se răcească timp de 20 de minute. Rulați un cuțit subțire în jurul perimetrului tigaiei și inversați tortul pe un platou mare de servire (dacă cad pere, aranjați-le înapoi în tort).