Tort de pasiune praf de zahăr

Tort de pasiune praf de zahăr
Tortul pasiunii praf de zahăr ar putea fi doar fără lactate și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă servește 12. O porție conține 505 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 120 de fani. Un amestec de nucă de cocos deshidratată, zahăr muscovado, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort cu fulgi de zăpadă praf de zahăr, Brioșe De Afine Cu Praf De Zahăr, și Migdale Praf De Cacao Fără Zahăr.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Ungeți și tapetați o formă pătrată adâncă, de 20 cm, cu hârtie de copt. Cerneti muscovado - ul pana cand este fara forfota. Sfat în cel mai mare castron pe care îl aveți cu făina, nuca de cocos, condimentul mixt, praful de copt și nucile, apoi amestecați bine. Într-un ulcior, bateți împreună uleiul, ouăle și 2 lingurițe de extract de vanilie, apoi turnați peste ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
CeapăCeapă
Condimente MixteCondimente Mixte
Muscovado SugarMuscovado Sugar
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați morcovul, ananasul, sucul de ananas rezervat și coaja de tei în castron, apoi dați totul un amestec foarte bun până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Răzuiți în cutie, apoi coaceți pe un raft mic până la mijloc timp de 1 oră, până când o frigăruie introdusă iese doar cu firimituri umede agățate de ea și fără amestec lipicios. Odată răcit, tortul poate fi înghețat până la 3 luni, apoi înmuiați cu siropul odată dezghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Între timp, faceți un sirop de var încălzind ușor zahărul tos, sucul de lămâie și lingura finală de vanilie într-o tigaie mică. Odată dizolvat, fierbeți câteva minute până când este siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Lăsați tortul în forma sa până se răcește suficient pentru a fi manevrat, apoi întoarceți-l cu susul în jos pe un suport de sârmă. Folosind o frigăruie, faceți găuri peste tot tortul și stropiți puțin peste sirop, așteptând ca ultima adăugare să se înmoaie în tort înainte de a mai turna. Se răcește complet, apoi tăiați marginile. Se va păstra câteva zile într-o cutie etanșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
7
Pentru a servi, întoarceți tortul pe o farfurie de servire, cu partea dreaptă în sus și așezați un șervețel sau câteva șervețele deasupra. Praf liberal cu zahăr glazură, apoi ridicați foarte atent hârtia fără a deranja zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
8
Serviți imediat, deoarece zahărul glazură va începe să se topească după un timp, cu o bucată de ceva cremos pe lateral, încercați să amestecați cantități egale de mascarpone și iaurt natural cu puțin mai mult zahăr glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt SimpluIaurt Simplu
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
MascarponeMascarpone

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate14
Revista