Tort de ovăz II

Tort de ovăz II
Tortul de ovăz II este un vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 224 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ovăz de gătit, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cel Mai Bun Tort De Ovăz, Tort De Ovăz, și Tort De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Se toarnă apa clocotită peste ovăzul rapid și se lasă să stea 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz De Gătit RapidOvăz De Gătit Rapid
ApăApă
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 13x15 inch .
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
3
Cremați scurtarea cu zahărul până la lumină. Bateți în ouă. Apoi adăugați ovăzul și vanilia, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
OuăOuă
OvăzOvăz
4
Combinați bicarbonatul de sodiu, sarea , scorțișoara și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
5
Se amestecă până se combină.
6
Adăugați stafidele în amestecul de făină și acoperiți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
StafideStafide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Adăugați amestecul de stafide și făină în amestecul de fulgi de ovăz și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
StafideStafide
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
8
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute sau până când un tester introdus în apropierea centrului iese curat. Praf cu zahăr de cofetari sau serviți cu topping biciuit, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista