Tort de ovăz II
Tortul de ovăz II este un vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 224 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Acesta funcționează cel mai bine ca un desert, și se face în aproximativ 45 minute. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ovăz de gătit, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Cel Mai Bun Tort De Ovăz, Tort De Ovăz, și Tort De Ovăz.
Instrucțiuni
Se toarnă apa clocotită peste ovăzul rapid și se lasă să stea 20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o tigaie de copt de 13x15 inch .
Cremați scurtarea cu zahărul până la lumină. Bateți în ouă. Apoi adăugați ovăzul și vanilia, amestecând bine.
Combinați bicarbonatul de sodiu, sarea , scorțișoara și făina.
Se amestecă până se combină.
Adăugați stafidele în amestecul de făină și acoperiți bine.
Adăugați amestecul de stafide și făină în amestecul de fulgi de ovăz și amestecați pentru a combina.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 25 de minute sau până când un tester introdus în apropierea centrului iese curat. Praf cu zahăr de cofetari sau serviți cu topping biciuit, dacă doriți.