Tort De Ouă
Eggnog tort este un vegetarian rețetă cu 4 porții. O porție conține 701 calorii, 11g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 27 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, făină, extract de rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. Funcționează bine ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Încercați Tort rafinat Eggnog Bundt cu glazură de Eggnog, Tort Eggnog Bundt cu glazură de zahăr Eggnog, și Tort Eggnog Bundt Cu Cremă De Unt Eggnog pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 8x4 inci. Cerneti impreuna faina, praful de copt, sarea, nucsoara si ghimbirul; deoparte.
Într-un castron mare, crema împreună zahăr, unt, și scurtarea până la lumină și pufos. Amestecați ouăle pe rând, apoi amestecați extractul de rom. Bateți în amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând doar până când este încorporat.
Se toarnă aluatul în tava pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 65 până la 70 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.