Tortul de orez de Anul Nou ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 388 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Anul Nou eveniment. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă, făină de orez lipicioasă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tortul de orez lipicios cu nucă de cocos al mamei mele pentru Anul Nou Chinezesc, Orez De Anul Nou Chinezesc, și Terci De Orez De Anul Nou Chinezesc.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Combinați făina și următoarele 6 ingrediente (făină prin praful de copt) într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
4
Combinați apa, uleiul și ouăle; adăugați la amestecul de făină, amestecând manual până când este umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Puneți aluatul într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
6
Coaceți la 375 timp de 50 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește tortul de orez timp de 15 minute în tigaie pe un suport de sârmă și se scoate din tigaie. Se răcește complet pe grătar.