Tort De Nucă De Cocos-Lămâie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu nucă de cocos-lămâie. Această rețetă servește 16. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 207 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, ouă, gelatină și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tortul de nucă de cocos al bunicii Yearwood cu glazură de lămâie de nucă de cocos, Full House: Cupcakes Cu Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură Cu Cremă De Unt De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită, și Tort Cu Ceai De Nucă De Cocos Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F (325 F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți și făinați cu generozitate sau pulverizați trei Tigăi rotunde de 8 inci sau două de 9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, gelatină, apă, ulei și ouă la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 24 până la 31 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute; scoateți din tigăi. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Umpleți straturile și partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură.
Presărați nucă de cocos deasupra și lateral. Depozitați ușor acoperit.