Tort de nucă de cocos cu șase straturi cu umplutură de fructe de pasiune

Tort de nucă de cocos cu șase straturi cu umplutură de fructe de pasiune
Tortul de nucă de cocos cu șase straturi cu umplutură de fructe de pasiune este un vegetarian desert. Pentru $3.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 1372 calorii, 15g de proteine, și 82G de grăsime fiecare. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 45 de minute. Un amestec de zahăr, zahăr, fulgi de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Tort cu banane cu Caramel din fructul pasiunii și bezea de cocos, Tort de ciocolată cu trei straturi cu umplutură de brânză cremă de nucă de cocos, și Fructul pasiunii și panna cotta de nucă de cocos.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Căptușiți fundul a trei Tigăi rotunde de tort de 8 inci cu hârtie pergament și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
3
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu paleta, amestecați făina, zahărul, praful de copt și sarea la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Se amestecă untul, laptele de cocos, apa și vanilia până se combină. Răsturnați vasul și bateți cu viteză mare până când este foarte neted, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-un castron mediu, folosind un mixer electric, bateți albușurile până se formează vârfuri moi, 2 minute. Îndoiți jumătate din albușurile de ou în aluat până se încorporează, apoi pliați în albușurile rămase până când nu rămân dungi. Împărțiți aluatul printre tigăile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Coaceți aproximativ 45 de minute, până când o scobitoare introdusă în centre iese curată. Răciți prăjiturile în tigăi pe un suport timp de 15 minute, apoi inversați-le și lăsați-le să se răcească complet, aproximativ 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Într-o cratiță, bateți zahărul și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Bateți nectarul fructelor pasiunii, gălbenușurile de ou și semințele de vanilie și gătiți la foc moderat, amestecând continuu, până se îngroașă, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructul PasiuniiFructul Pasiunii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
NectarNectar
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
9
Se ia de pe foc; se amestecă untul, câte 1 lingură odată, până se încorporează. Răsturnați umplutura într-un vas de sticlă, apăsați o foaie de folie de plastic pe suprafață și dați-o la frigider până la răcire, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Folosind un cuțit zimțat, tăiați fiecare tort pe jumătate orizontal pentru a crea 6 straturi. Puneți un strat pe o farfurie de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
11
Se întinde cu 6 linguri de umplutură. Repetați cu restul de 5 straturi de tort și umplutură, terminând cu un strat de tort. Se dă la frigider până la ferm, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
12
Întindeți nuca de cocos pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Se coace 5 minute, amestecând o dată, până se prăjește ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Lasă să se răcească. Într-un castron mare, folosind un mixer electric, bateți smântâna cu zahărul până se formează vârfuri ferme medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Înghețați partea superioară și laterală a tortului cu frisca și acoperiți cu nuca de cocos. La frigider timp de 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Revista