Tortul de nucă de cocos Zucchini este un vegetarian rețetă cu 30 de porții. O porție conține 224 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, unt, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Această rețetă de la Toateretete are 20 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Tort de dovlecei de ciocolată cu glazură de nucă de cocos, Tort De Dovlecei Cu Nucă De Cocos Fără Gluten, și Tort de dovlecei cu morcov portocaliu cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți 2 tigăi de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Bateți ouăle, zahărul alb și uleiul vegetal împreună până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Zahăr Granulat
Ouă
4
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea în amestecul de ouă până când aluatul este doar amestecat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
5
Îndoiți dovleceii, 1 1/2 căni de nucă de cocos și 1 1/2 căni de nuci negre în aluat până când sunt distribuite uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Negre
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Nucă De Cocos
6
Împărțiți aluatul uniform între tigăile de copt pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 30 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe rafturile de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
8
Bateți crema de brânză și untul într-un bol mare cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
9
Bateți treptat zahărul cofetarilor în amestecul de brânză cremă până când glazura este ușoară și pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Cremă De Brânză
Glazura
10
Îndoiți 1 cană nucă de cocos, 1/2 cană nuci negre, stafide și extract de vanilie în glazură de brânză cremă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
Extract De Vanilie
Nuci Negre
Nucă De Cocos
Stafide
11
Întindeți crema de brânză înghețată peste prăjiturile complet răcite.