Tort De Mămăligă Cu Fructe

Tort De Mămăligă Cu Fructe
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.05 pe portie. O porție conține 362 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, ulei de măsline, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Cafea Cu Fructe, Fructe și Shortcake Kabobs, și Shortcake de fructe de vară cu Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci cu 1 lingură de unt și presărați cu pesmet, atingând și scuturând tigaia pentru a distribui firimiturile uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare cu fund greu la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și adăugați mămăligă într-un flux lent și constant, amestecând constant cu o lingură de lemn. Se amestecă sarea și uleiul de măsline și se continuă agitarea până când mămăliga se îngroașă și apa a fost complet absorbită, aproximativ 30 până la 60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați zahăr, nuci de pin, stafide, smochine, restul de 2 linguri de unt, ou bătut și semințe de fenicul și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Se adaugă făina și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
6
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită, netezind partea superioară cu spatula de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Coaceți până când testerul de tort iese curat, 45 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Se transferă în raftul de răcire și se răcește în tigaie 10 minute. Inversați tortul pe farfurie, apoi inversați-l pe raftul de răcire, astfel încât partea bombată să fie orientată în sus. Se răcește complet pe raft, 1 până la 2 ore, înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista