Tort De Mămăligă Cu Fructe

Tort De Mămăligă Cu Fructe
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.05 pe portie. O porție conține 362 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, ulei de măsline, stafide aurii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Cafea Cu Fructe, Fructe și Shortcake Kabobs, și Shortcake de fructe de vară cu Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F. Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci cu 1 lingură de unt și presărați cu pesmet, atingând și scuturând tigaia pentru a distribui firimiturile uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare cu fund greu la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și adăugați mămăligă într-un flux lent și constant, amestecând constant cu o lingură de lemn. Se amestecă sarea și uleiul de măsline și se continuă agitarea până când mămăliga se îngroașă și apa a fost complet absorbită, aproximativ 30 până la 60 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Se ia de pe foc.
4
Adăugați zahăr, nuci de pin, stafide, smochine, restul de 2 linguri de unt, ou bătut și semințe de fenicul și amestecați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1 Borcan (8 Uncii) De Miere1 Borcan (8 Uncii) De Miere
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se adaugă făina și se amestecă până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
6
Răzuiți aluatul în tigaia pregătită, netezind partea superioară cu spatula de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Coaceți până când testerul de tort iese curat, 45 până la 60 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Se transferă în raftul de răcire și se răcește în tigaie 10 minute. Inversați tortul pe farfurie, apoi inversați-l pe raftul de răcire, astfel încât partea bombată să fie orientată în sus. Se răcește complet pe raft, 1 până la 2 ore, înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista