Tort De Mure
Reteta Tort de mure se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă servește 16. Acest desert are 386 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați mure, nucă de cocos, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tort De Mure, Tort De Mure, și Tort De Mentă Cu Mure.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, gelatina, uleiul și laptele până se omogenizează.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Îndoiți murele, nuca de cocos și nucile pecan.
Se toarnă în trei unse 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a se scoate pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Pentru glazură, smântână unt într-un castron mic.
Adăugați zahăr și lapte; bate până când glazura atinge consistența dorită. Se amestecă murele, nuca de cocos și nucile pecan.
Întindeți glazura între straturi și peste partea superioară și laterală a tortului.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.