Tort de morcovi XI
Tort de morcovi XI necesită în jur 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 15 și costă 42 de cenți pe porție. O porție conține 251 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. Mergeți la magazin și ridicați făină, ouă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch. Cerneti impreuna faina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea si scortisoara. Pune deoparte.
Într-un castron mare, amestecați zahărul și ouăle până când sunt groase și palide. Se amestecă uleiul, apoi se amestecă treptat ingredientele uscate cernute. Îndoiți morcovii și nucile.
Se întinde uniform în tigaia pregătită.
Coaceți timp de 40 până la 45 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Când se răcește, înghețați cu glazura preferată de brânză cremă.