Tort De Morcovi Whoopie Pies
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 86 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 51 și costă 18 cenți pe porție. Este perfect pentru Paștele. Un amestec de amestec de tort de condimente, lapte, budincă instant cu aromă de vanilie jell-o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 51 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Morcovi Whoopie Pies, Tort De Morcovi Whoopie Pies, și Tort De Morcovi Whoopie Pies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj, cu excepția reducerii apei la 1/3 cană. Se amestecă 1 buc. amestec de budincă uscată și morcovi. Aruncați 1 lingură rotunjită. aluat, la 2 centimetri distanță, în 44 de movile pe foi de copt pulverizate cu spray de gătit; presărați jumătate cu nuci.
Coaceți 14 până la 16 min. sau până când scobitoarea introdusă în centre iese aproape curată. Se răcește pe foi de copt 2 min.
Scoateți la rafturi de sârmă; se răcește complet.
Bateți crema de brânză și laptele într-un bol mediu cu mixerul până se amestecă.
Adăugați restul pachetului de amestec de budincă uscată; se amestecă bine.
Răspândiți rotunjit 1 lingură. umplerea pe partea de jos a fiecărui cookie simplu; se acoperă cu cookie-nuci topped.