Tort De Morcovi Umed

Tort De Morcovi Umed
Tortul umed cu morcovi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 355 calorii. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați banane, portocale, zahăr glazură și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Paște. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 56%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Tort De Morcovi Umed, Cel Mai Bun Tort De Morcovi Umed Vreodată, și Cel Mai Bun Tort De Morcovi Umed pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180C/350F / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți ușor o cutie de pâine de 2 lb sau o cutie la alegere.
3
Cernem făina, praful de copt și condimentele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Topiți margarina într-o tigaie, adăugați zahărul și amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Faceți o fântână în amestecul de făină, apoi adăugați margarina și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
6
Se amestecă păstârnacul, banana și coaja de portocală și sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
7
Puneți amestecul în forma pregătită și nivelați partea superioară cu spatele unei linguri.
8
Coaceți timp de 45-50 de minute până când o frigăruie introdusă în centrul tortului iese curată. lăsați să se răcească înainte de a scoate din cutie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
9
(opțional) pentru topping bateți împreună crema de brânză, zahărul glazurat, sucul de portocale și fâșiile de coajă de portocală, până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
10
Întindeți toppingul uniform peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tortul cu morcovi. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții10
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiPaști
Revista