Tortul cu stafide de morcovi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 235 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de bicarbonat de sodiu, ouă, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Stafide, Tort De Morcovi Cu Stafide, și Tort De Morcovi Cu Stafide Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
1
Bateți zahărul brun și untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați ouă și vanilie, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
2
Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea doar până se umezesc; se amestecă stafidele și morcovul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Grăsime De Porc înapoi
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Întindeți amestecul într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
5
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește pe o grătar și se taie în pătrate.