Tort De Morcovi Final

Tort De Morcovi Final
Ultimate morcov tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 55 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 374 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Cap la magazin și ridica suc de portocale, betty morcov tort se amestecă, vanilie, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort De Morcovi Final, Ultimul tort de morcovi VT, și Tortul Suprem De Morcovi.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigăi întunecate sau antiaderente). Ungeți două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci sau tigaie de 13x9 inci și făină ușor sau pulverizați cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, sucul de portocale, uleiul, ananasul, coaja de portocală, vanilia și ouăle la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 2 minute. Se amestecă nuci, nucă de cocos și stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se toarnă în tigăi.
3
Coaceți runde de 8 sau 9 inci 30 până la 35 de minute, tigaie de 13x9 inci 37 până la 43 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Rulați cuțitul în jurul părții tigăilor pentru a slăbi prăjiturile; îndepărtați rundele de la tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se amestecă coaja de portocală în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
5
Așezați 1 strat de tort, cu partea rotunjită în jos, pe farfuria de servire.
6
Se întinde cu aproximativ 1/3 cană glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
7
Așezați alt strat, cu partea rotunjită în sus, deasupra. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazură rămasă sau partea superioară de îngheț a tortului de 13x9 inci. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiPaști
Revista