Tort de morcovi cu miere
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 502 calorii, 7g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, nuci pecan, morcovi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tort De Morcovi Cu Miere, Batoane De Tort Cu Morcovi Cu Miere, și Clatite cu tort de morcovi cu unt de miere.
Instrucțiuni
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente într-un castron; pus deoparte.
Bateți zahărul și uleiul într-un castron mare la viteză medie cu un mixer electric până se combină.
Adăugați ouă, pe rând, bătând doar până când galbenul dispare. Adăugați treptat amestecul de făină, bătând doar până se combină. Se amestecă morcovii, nucile pecan și vanilia.
Se toarnă aluatul uniform în 3 tigăi rotunde de tort de 9 inci unse și făinate.
Coaceți la 350 timp de 28 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă.
Întindeți glazura de brânză cremă între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește cu cel puțin 1 oră înainte de servire.