Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar

Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de arțar
Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 592 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de nucă, ouă, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, Cel Mai Bun Tort De Morcovi" Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort de morcovi cu umplutură de cremă de Pecan și glazură de brânză cremă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc. F. Unt două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci. Linia de jos a tigăi cu hârtie cerată. Unt și hârtie de făină; atingeți excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți zahărul și uleiul într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți ouăle câte 1.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se adaugă amestecul de făină și se amestecă până se omogenizează. Se amestecă morcovii, nucile și ghimbirul. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
NuciNuci
GhimbirGhimbir
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
6
Coaceți prăjiturile până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 40 de minute. Prăjituri răcoroase în tigăi 15 minute. Întoarceți-vă pe rafturi. Îndepărtați hârtia cerată;răciți complet prăjiturile.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Folosind mixerul electric, bateți crema de brânză și untul într-un castron mare până când este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați zahăr pudră și bateți la viteză mică până se omogenizează bine. Bateți în sirop de arțar. Se răcește până când este suficient de ferm pentru a se răspândi, 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Sirop De ArțarSirop De Arțar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Așezați 1 strat de tort pe platou.
4
Se întinde cu glazură de 3/4 cană. Sus cu al doilea strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
5
Întindeți glazura rămasă pe întregul tort. Aranjați jumătățile de nuc în jurul marginii superioare. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu cupola de tort; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumatati De NucJumatati De Nuc
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
GlazurăGlazură
6
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 30 de minute înainte de servire.)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista