Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă

Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă
Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 487 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr glazură, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 180C / 177°. unt și tapetați o tigaie pătrată de 9 inci cu pergament paper.In un castron mare, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. Apoi, Cerneți - l cel puțin o dată (o fac de trei ori-mai ales pentru prăjiturile despre care se știe că au ca rezultat o textură densă).Bateți ouăle și zahărul într-un castron până când sunt mai palide și destul de spumoase.Apoi, turnați uleiul și continuați să bateți câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se amestecă morcovii răzuți, apoi se pliază amestecul de făină urmat de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3
Turnați aluatul de tort în forma de tort și coaceți timp de 40-50 de minute până când o frigăruie iese curată.Pentru glazură, cel mai bine este să aveți mai întâi toate ingredientele la temperatura camerei. Bateți untul până se omogenizează ( beurre pommade - așa cum spun francezii pentru a-l asocia cu textura unui unguent). Apoi, adăugați crema de brânză și continuați să bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Adăugați aroma, dacă utilizați. Și apoi amestecați zahărul glazurat.Când tortul s-a răcit complet, înghețați-l cu glazura de brânză cremă și presărați cu fistic zdrobit, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețatăCremă De Brânză înghețată
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista