Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă
Această rețetă vegetariană servește 16 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 487 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ouă, zahăr glazură, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Tort de morcovi cu glazură de brânză cremă, Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C / 177°. unt și tapetați o tigaie pătrată de 9 inci cu pergament paper.In un castron mare, amestecați împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea și scorțișoara. Apoi, Cerneți - l cel puțin o dată (o fac de trei ori-mai ales pentru prăjiturile despre care se știe că au ca rezultat o textură densă).Bateți ouăle și zahărul într-un castron până când sunt mai palide și destul de spumoase.Apoi, turnați uleiul și continuați să bateți câteva minute.
Se amestecă morcovii răzuți, apoi se pliază amestecul de făină urmat de nuci.
Turnați aluatul de tort în forma de tort și coaceți timp de 40-50 de minute până când o frigăruie iese curată.Pentru glazură, cel mai bine este să aveți mai întâi toate ingredientele la temperatura camerei. Bateți untul până se omogenizează ( beurre pommade - așa cum spun francezii pentru a-l asocia cu textura unui unguent). Apoi, adăugați crema de brânză și continuați să bateți până se omogenizează.
Adăugați aroma, dacă utilizați. Și apoi amestecați zahărul glazurat.Când tortul s-a răcit complet, înghețați-l cu glazura de brânză cremă și presărați cu fistic zdrobit, dacă doriți.