Tort de morcovi cu cremă de brânză-glazură cu coajă de lămâie
Această rețetă servește 6. Dacă $1.31 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tort de morcovi cu cremă de brânză-glazura de coajă de lămâie ar putea fi o mare fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 910 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară, făină de patiserie, morcovi proaspeți de fermă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Tort de morcovi fără Gluten cu glazură de brânză cremă de lămâie, Tort De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă, și Tort De Ceai De Morcovi Cu Glazură De Brânză Cremă.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Unt și făină două tigăi de tort rotunde de 8 inch și tapetați fundul cu hârtie pergament (pentru a vă asigura că tortul nu se va lipi) sau așezați căptușelile în 2 Tigăi pentru brioșe pentru 24 de cupcakes. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Cuptor
2
Așezați nuca de cocos uscată într-o cană cu apă caldă pentru a se înmuia și puneți-oîn lateral timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Uscată
Apă
3
Așezați morcovii într-un robot de bucătărie și pulsați și opriți timp de 1 minut. Apoi adăugați ananasul și pulsați până când morcovii sunt tăiați în bucăți foarte mici și ananasul este curățat, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Într-un castron mare, cernem împreună ingredientele uscate.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați marozahăr și folosiți un tel pentru a rupe orice bulgări.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Scurgeți nuca de cocos și puneți-o într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Adăugați uleiul, extractul de vanilie, ouăle și amestecul de morcov-ananas și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Ananas
Morcov
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Adăugați ingredientele umede în uscat, amestecând cu o spatulă de cauciuc pentru a încorpora, dar nu amestecați prea mult. Când aluatul este aproape amestecat, amestecați adaosurile, dacă utilizați.
9
Se toarnă aluatul în pregătittigai.
10
Coaceți timp de 55 de minute, sau până când blaturile sunt foarte aurii și atesterul introdus în centru iese curat. (Poate părea că tortul este prea bine făcut, dar durează ceva timp pentru a coace, deoarece este sodense.) Pentru cupcakes, timpul de coacere este de 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Lăsați prăjiturile să se răcească în tigăi timp de 10 minute. Apoi inversați-leîntr-o grătar și lăsați-le să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
12
Umpleți și înghețați tortul cu cremă de brânză-glazură de coajă de lămâie (pentru oomph Adăugat, adăugați 1/2 lingură de ghimbir proaspăt tocat la glazură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Ghimbir Proaspăt
Coaja De Lămâie
Glazura
13
pentru a decora
14
Umpleți și înghețați tortul cu glazură de brânză cremă și lăsați să se răcească. Tentă 1/2 cană glazură galben lămâie și folosește vârful 10 pentru a țeava 5 puncte într-un cerc pentru a crea flori simple de ranuncul. Apoi combinați orice glazură galbenă rămasă cu o glazură suplimentară de brânză cremă și nuanțați-o cu frunze verzi. Eu folosesc sfat # 67, care tevi mici ferigă tulpini. Pipeți stâlpul central cu glazură de brânză cremă și răciți pentru a seta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
Glazura
Lămâie
15
Retipărit cu permisiunea de la Organic și Chic de Sarah Magid, (C) 2009 William Morrow