Tortul de morcovi este un vegetarian rețetă cu 18 porții. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 503 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, făină, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Acesta va fi un hit la dvs Paște eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Tort De Morcovi Cu Suc De Morcovi, Tort de tort de morcovi cu glazură de brânză cremă de ananas, și Tort de morcovi Poke tort cu glazură de scorțișoară caramel sărat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 9x13 inch. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul, uleiul, ouăle, vanilia și Zara. Se amestecă morcovii, nuca de cocos, vanilia și ananasul. Într-un castron separat, combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea; amestecați ușor în amestecul de morcovi. Se amestecă nucile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Lapte Bătut
Ananas
Scorțișoară
Morcov
Nucă De Cocos
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Nuci
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți aluatul în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Coaceți timp de 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă în tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
5
Se scoate din cuptor și se lasă deoparte să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Într-un bol mediu de amestecare, combinați untul sau margarina, crema de brânză, vanilia și zahărul cofetarilor. Se amestecă până devine cremos. Frost tort în timp ce încă în tigaie.